Welke taille cincher moet je kiezen?

april 14, 2022 5 minuten gelezen

What waist cincher should you choose ?

Heb je moeite met het kiezen van de juiste gordel om je slank te maken? Wil je precies weten hoe je het perfecte taille korset kiest , voor het beste resultaat?

Het is een goede vraag en zeker de moeite waard om te stellen. Het zou zonde zijn om halsoverkop een gordel te bestellen die niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Door een ongeschikte schede te kiezen, kunt u teleurgesteld zijn en een slechte ervaring hebben. Het doel van de gordel is echter om uw taille onmiddellijk af te slanken en u snel gewicht te laten verliezen .

Dit wordt nog ingewikkelder als je weet dat er verschillende collecties taillecorsetten zijn, allemaal verschillend van elkaar. Maar maak je geen zorgen, ik ben een expert op dit gebied en ik zal je begeleiden.

Definieer uw doelstellingen om een ​​goed taillecorset te kiezen. Wil je je rondingen in een handomdraai camoufleren? De klassieke gordel zou de beste keuze zijn. Wil je sneller afvallen door middel van sport? Dan is een heupgordel de juiste keuze voor jou. Wil je je hele lichaam opnieuw vormgeven? Ga voor een corrigerende bodysuit ! Een wespentaille? Dan is het vormend korset iets voor jou.

Hier is alles wat je leert in deze korte lezing:
  • Bepaal uw afslankdoelen
  • Het kiezen van de juiste gordel voor jou
  • Voorkom fouten bij uw aankoop

Ben je klaar om dit allemaal in detail te zien? Laten we dan gaan!


WAARVOOR WORDT HET TAILLEKORSET ECHT GEBRUIKT?

Voordat u uw keuze maakt, moet u begrijpen waar een korset voor de taille voor is en voor wie het is.

minceur krijgen

Allereerst gaat dit u aan als uw huidige uiterlijk niet bij u past. U wilt kleine gebreken in uw buik en rug wegwerken . Misschien wil je ook je billen liften om meer sensuele rondingen te krijgen en een mooi gevormde borst te krijgen.

Ten tweede, heb je alle vertrouwen verloren door een onaantrekkelijke lichaamsbouw? Dit is een reëel probleem en moet serieus worden genomen. Lichaamscomplexen hebben inderdaad invloed op uw gemoedstoestand en u moet snel handelen om uw gevoel van eigenwaarde terug te krijgen.

Herken je jezelf in bepaalde criteria? Als het antwoord ja is, dan kan het taillekorset je zeker helpen! Het dient om uw lichaam snel opnieuw vorm te geven, zodat u uw zelfvertrouwen kunt herwinnen. Maar ook om effectief en blijvend gewichtsverlies te bevorderen zodat jij als vrouw kunt floreren. Als je meer wilt weten, kan onze heupgordel koopgids je helpen.

Nu weet je duidelijk waar een gordel voor is, laten we nu kijken hoe je deze met succes kunt kiezen .

HOE EEN TAILLEKORSET KIEZEN?

Une femme qui sait comment choisir une gaine minceur

De keuze van je taillecorset is van het grootste belang, omdat het een onderdeel zal zijn van je succes. Definieer concreet je ambities voor de komende weken, wat wil je echt bereiken? Gebruik deze lijst met doelstellingen om het gemakkelijker te maken:

  • Camoufleer vetrolletjes en krijg direct resultaat
  • Til je billen op voor een mooie vorm
  • Krijg een platte buik die aanhoudt
  • Verbrand meer vet tijdens je sportsessies
  • Krijg een wespentaille als een ster
  • Geef je hele lichaam een ​​nieuwe vorm
  • Slank je dijen af

Om verder te gaan met het lezen van deze gids, moet u uw wensen hebben gedefinieerd. Schrijf ze gerust op een vel papier voor de duidelijkheid, is het allemaal goed? Geweldig, laten we doorgaan!


HET DISCREET TAILLEKORSET


Het korset met standaard taille wordt gekenmerkt door zijn discretie , omdat het onzichtbaar is om onder kleding te dragen (ja, zelfs onder een strakke jurk). Het is meestal erg dun, vleeskleurig of zwart en wordt als ondergoed gedragen.

U moet het korset met discrete taille kiezen als u direct een platte buik wilt krijgen en uw billen wilt liften. Sommige zijn ook ontworpen om je dijen slanker te maken, waarvoor je gewoon een halflang model hoeft te kiezen. Merk op dat elk van deze korsetten voor de taille is ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen door vet te verbranden.


HET VORMEND KORSET


Het corrigerend korset onderscheidt zich door het vermogen om uw taille aanzienlijk te verminderen. Het stelt je inderdaad in staat om in slechts enkele ogenblikken een wespentaille te krijgen. Het is niet voor niets het favoriete afslankaccessoire van sterren als Kim Kardashian.

De meeste van onze corrigerende korsetten zijn gemaakt van hoogwaardig latex. Een zeer effectieve stof om vet te verbranden door je lovehandles te laten zweten. Bonuspunt, door compressie heeft het vormende korset de neiging om de borst op te tillen om het meer volume te geven. Het is mogelijk om het naar wens aan te spannen met behulp van de drie clipniveaus.


DE SHARPING BODYSUIT


Hoe herontwerp je je hele lichaam? De vormende bodysuit lijkt de perfecte gordel om een ​​perfecte lichaamsbouw in een enkele slip vorm te geven. Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze nauwsluitende lingerie je een zeer sexy uitstraling geeft.

De shaping bodysuit wordt daarom gebruikt om je billen vorm te geven, je heupen en je rug glad te strijken, maar ook om je een platte buik te geven. Het is daarom de ideale keuze als u een perfect figuur en algeheel gewichtsverlies wilt bereiken.


DE TAILLERIEM


Ben je een fervent sportvrouw? En uw doel is om de resultaten van uw sportsessies te versnellen ? Zoek niet verder, onze heupgordels voor dames zullen je gek maken van plezier. Ze zijn gemaakt van neopreen, het ultieme textiel voor een "sauna-effect" (extreem effectief zweten).

Snel en gemakkelijk aan te trekken en super comfortabel. Dit zijn de woorden die de heupgordel het best omschrijven. Het kan dagelijks worden gedragen om nog sneller af te vallen.


WELKE MAAT MOET IK KIEZEN VOOR EEN TAILLERIEM?

Femme qui choisi la bonne taille

De grootte van de gordel heeft ook invloed op de effectiviteit ervan. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar neem geen kleinere maat om sneller af te vallen, dat werkt niet! Het is gewoon een vooropgezet idee dat we overal op sommige blogs zien...

Dus hoe kies je de juiste taille corset maat ? Je moet de perfecte maat selecteren en je hoeft maar één meting te doen. Dit is je taillemaat, dus neem een ​​meetlint en sla het rond je middel (bij de navel).

Houd je maat in gedachten en ga naar de maattabel die beschikbaar is op de foedraal van je keuze, neem de overeenkomstige maat. Zit je tussen twee maten in, kies dan de eerstvolgende maat groter.


KIES DE DAMESGIRDLE DIE ECHT BIJ JOU PAST


Hier zijn we, we hebben samen gezien waar een gordel voor is en de verschillende belangrijke elementen om deze met succes te kiezen. Kortom, u moet uw doelstellingen definiëren en op basis daarvan het type gordel kiezen. Ga dan naar de gordelcollectie die het beste bij je past.

Vertrouw voor de rest op je vrouwelijke instinct, en kies vooral degene waar je blij van wordt! Je gordel zou je gelukkig moeten maken, want het is geenszins een "klusje" om hem elke dag te dragen. Integendeel, zie het als een ultra-vrouwelijk ondergoed dat dat wat al mooi is, namelijk jezelf, zal versterken !

Gefeliciteerd met de kennis die je hebt opgedaan en hier is het laatste woord:

Alle vrouwen zijn mooi, uniek en geweldig, vergeet dat nooit.


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen