Tailleband onder een jurk: WAAROM en HOE?

april 14, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher under a dress: WHY and HOW ?

Er zijn veel mogelijkheden om een ​​mooie jurk te dragen, maar het is niet altijd makkelijk als je rondingen hebt. Wil je de kleine defecten van je buik verminderen om je comfortabeler te voelen? Het dragen van een gordelvormende riem een ​​jurk is de ideale oplossing!

Ik weet persoonlijk hoe pijnlijk het is om met een groot figuur te leven. Enige tijd geleden had ik veel uitstulpingen, mijn buikspieren waren te groot en mijn dijen zaten vol cellulitis. Vandaag ben ik dankzij het taillecorset mijn extra kilo's kwijt en voel ik me goed in mijn vel. Het taillekorset onder de jurk heeft me veel geholpen om van mijn complexen af ​​te komen en nu help ik vrouwen om slanker te worden.

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af wat de beste gordel is om onder een jurk te dragen? Wil je ook weten of het echt discreet is?

Dan ben je hier aan het goede adres, ik ga je mijn afslankgeheimen verklappen...

Het taillecorset is het ideale vrouwelijke accessoire om rondingen onder een strakke jurk te verbergen. Kies echter altijd voor een onzichtbare tailleriem of een discreet taillecorset om het perfecte figuur te bereiken.

Terwijl je dit artikel leest, zul je het volgende ontdekken:
  • Hoe zich te ontdoen van complexen
  • Hoe een gordel onder een jurk te dragen
  • Waarom het je leven kan veranderen

Ben je klaar om alles te weten? Laten we dan aan de slag gaan!


IS EEN ONZICHTBARE GIRDLE ONDER EEN JURK MOGELIJK?

krijg een onzichtbaar sous-gewaad

De eerste angst waarmee we als vrouw worden geconfronteerd, is dat de onderjurk niet discreet zal zijn. Begrijp eerst dat het doel van het spel is om je figuur te verfijnen, zodat je je beter voelt over je lichaam. Hierdoor zie je er slanker en mooier uit en krijg je meer zelfvertrouwen.

Om dit te laten werken, moet de onderjurk onzichtbaar zijn en om de eerste vraag te beantwoorden: ja, dat is mogelijk! U moet de juiste gordel kiezen op basis van de jurk die u wilt dragen. Omdat er tussen een strakke jurk en een trouwjurk een duidelijk verschil is en het noodzakelijk is om het te weten, komen we er zo op terug.

Er is echter de onzichtbare gordel , een model dat overal past, het kan onder elke jurk worden gedragen zonder enige zorg voor discretie. Vooral omdat deze gordel niet alleen handig is voor het bevorderen van een platte buik. Het verfijnt ook de dijen en lift de billen om je een gebeeldhouwd lichaam te geven. Het geeft je in een mum van tijd een sexy en glamoureuze look.


BODY-HUGGING JURK, AVONDJURK OF TROUWJURK?

gewaad soiree moulante

Hier gaan we, laten we tot de kern van de zaak komen! Van welke jurk droom jij? Wil je een strakke jurk dragen om je rondingen als een ster te accentueren ? Een avondjurk om er op je best uit te zien? Of wat dacht je van de grote gelegenheid, een trouwjurk om de mooiste dag van je leven te vieren?

Wat uw situatie ook is, het eerste dat u moet weten, is dat u al mooi bent . Het taillecorset is er gewoon om te versterken wat al mooi is - jij!

Als je zin hebt om een ​​strakke jurk aan te trekken, raad ik je aan om voor de heupriem te gaan. Ze hebben het voordeel dat ze erg dun zijn en dus ultra discreet . Bovendien bieden ze je een ongeëvenaard comfort, alsof ze je tweede huid zijn. Een tweede optie is de shaping bodysuit, die perfect is om je hele lichaam opnieuw vorm te geven, maar ook om je borsten te liften. Kies het taillecorset dat aan uw verwachtingen voldoet, platte buik, omhulde billen, verfijnde dijen, enz. Hetzelfde geldt voor de avondjurk.

Maar misschien ben je je bruiloft aan het voorbereiden? Als dat zo is, is er een gordel die perfect voor u zou kunnen zijn. Heb je inderdaad al eens aan onze shaping shorts gedacht? Dit vrouwelijke accessoire is eigenlijk het afslankgeheim van de grootste sterren zoals Eva Longoria! Waarom zou je het me vertellen? Omdat je er in een paar seconden een wespentaille van krijgt.

Het is perfect geschikt voor trouwjurken, omdat ze meestal strak om de taille zitten en wijd uitlopend aan de onderkant. Ik weet zeker dat elke modespecialist deze strategische keuze zal goedkeuren die je vorm zal verbeteren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het de borst optilt en je een perfect platte buik geeft. Is het geen klein wonder?


WAAROM MOET JE EEN TAILLEKORSET ONDER JE JURK DRAGEN


Zoals we hierboven hebben gezien, kunt u met het taillekorset onder een jurk het zelfvertrouwen terugwinnen . Het is perfect om gebreken te verbergen om het ideale figuur te bereiken. Maar heeft het nog andere voordelen?

Ja, als je snel wilt afvallen , is het taillecorset een grote aanwinst. Dankzij het revolutionaire textiel dat we gebruiken, wordt buikvet met hoge snelheid verbrand. U hoeft niet aan fitness of dieet te doen, draag het gewoon zo regelmatig mogelijk om weg te smelten. Om echter nog sneller af te vallen, kunt u lichamelijke activiteiten doen terwijl u het draagt ​​en een uitgebalanceerd dieet volgen.

Denk er dus over na om het onder een jurk te dragen, maar niet alleen. Draag hem elke dag en je hebt binnen een paar weken een slanker silhouet.


DRAAG HET PERFECTE TAILLEKORSET

Nu ben je klaar om het juiste taillecorset te kiezen voor de jurk van je keuze. Vergeet niet dat het erg belangrijk is om zorgvuldig je lichaamsvormende ondergoed te selecteren op basis van je doelen. Denk er ook aan om uw taillemaat te nemen om de perfecte maat te selecteren wanneer u koopt (elk van onze gordels heeft een specifieke maattabel beschikbaar in de media).

Gefeliciteerd met alles wat je hebt geleerd. Deze kennis zal een echte aanwinst zijn voor je volgende feest of gewoon de volgende keer dat je een prachtige jurk aantrekt.

Als u niet zeker weet welke gordel u moet kopen, aarzel dan niet om beide te kopen . Ze worden gedragen als ondergoed en hebben daarom regelmatig onderhoud nodig, vooral als je hebt besloten ze elke dag te dragen. Het is essentieel om meer dan één gordel in je garderobe te hebben. Hetzelfde geldt voor het vormen van korsetten, en een advies: kies een latexmodel voor het beste resultaat.


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen