Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?

Wil je je lichaamsbouw een nieuwe vorm geven, je rondingen een nieuwe vorm geven om je beter te voelen? Dus je overweegt een platte buikgordel te kopen, maar je wilt weten of deze echt onzichtbaar is?

Dit is begrijpelijk, aangezien de platte buikgordel wordt gebruikt om een ​​onaantrekkelijke lichaamsbouw en rondingen die iets te genereus zijn te verbergen. Als het zichtbaar blijft onder kleding, is het van weinig belang... Voor optimale discretie moet u letten op de keuze van de gordel en de outfits waarmee u deze associeert.

Als specialisten in heupgordels geeft het team van Body Shaper je alle tips om er altijd goed uit te zien.

Een platte buikgordel moet te allen tijde onzichtbaar zijn. Hiervoor is het noodzakelijk om uw kleding aan te passen aan het type gordel dat u draagt.

Als je nu alles wilt weten, let's go!

IS DE PLATTE TUMMY GIRDLE EFFECTIEF?

Femme qui se demande si la gaine ventre plat est efficace

De platte buikgordel is een ultratrendy accessoire aan het worden en dat is begrijpelijk... Een perfect figuur hebben is immers de droom van elke vrouw. In feite zijn er talloze sterren die het vormende korset tot een onmisbaar stuk lingerie in hun garderobe hebben gemaakt.

Alvorens te zien hoe je een gordel op een discrete manier kunt dragen, zou het legitiem zijn om je af te vragen of alle gordels echt effectief zijn? Zijn er bepaalde criteria voor het maken van een kwaliteitskeuze uit alle modellen die op de markt verkrijgbaar zijn? Het antwoord is ja, u kunt eerst resultaten voor en na observeren om overtuigd te zijn. En nu gaan we concreet kijken hoe we de beste gordels kunnen herkennen.

1) ZACHT EN ELASTISCH TEXTIEL

Het belangrijkste selectiecriterium moet het textiel zijn waarmee een buikgordel wordt gemaakt. Als je een gordel draagt, is dat om gebreken te verbergen, maar ook om af te vallen met het zwetende effect dat het zou moeten veroorzaken. Hiervoor zijn sommige materialen geschikt en andere veel minder.

Een corrigerend korset moet bijvoorbeeld gemaakt zijn van een hoge kwaliteit latex. Flexibel en stijf tegelijkertijd, latex is zeer comfortabel om dagelijks te dragen, omdat het zich perfect aanpast aan uw rondingen, als een tweede huid.

Als je een meer klassieke en slankere gordel wilt dan een korset, dan zouden we het hebben over vormende slipjes , ook wel omhullende slipjes genoemd. Dit type ondergoed is echter verkrijgbaar in verschillende categorieën (string, korte broek, bodysuit, jumpsuit) om beter aan uw verschillende behoeften te voldoen. Laten we naar de basis gaan, een korset van hoge kwaliteit moet gemaakt zijn van premium nylon of spandex .

vrouwen die de kwaliteit van textiel controleren
Desalniettemin hebben beide stoffen een groot vermogen om vet te verbranden en kunnen ze worden gecombineerd met polyester voor extra stevigheid. Maar in geen geval mag een platte buikgordel alleen van polyester zijn gemaakt.

Ten slotte, als je graag traint, wil je misschien een taille-cincher overwegen. Dit moet gemaakt zijn van neopreen, omdat het uiterst effectief is om uw gewichtsverlies tijdens fysieke activiteiten te versnellen.

2) DRAAG DE PLATTE TUMMY GIRDLE EFFECTIEF

Om er zeker van te zijn dat u de beste resultaten behaalt, zijn er enkele goede manieren om u aan te passen met betrekking tot het dragen van uw gordel.

Ten eerste moet je het elke dag dragen totdat je je afslankdoel hebt bereikt. De ideale tijd is tussen de 8 en maximaal 12 uur . Het is niet nodig om het 's nachts te dragen, omdat u in beweging moet zijn om de te verwijderen vetmassa uit te zweten.

Om de effectiviteit van een gordel te vergroten, moet u idealiter een gezond en uitgebalanceerd dieet volgen. Ik heb het niet over beperkende diëten, eet alles en eet gezond en vermijd snoep. Bovendien kunt u door lichaamsbeweging te doen terwijl u uw gordel dicht bij uw lichaam houdt , het gewichtsverlies versnellen . Dit is niet verplicht, het is slechts een tip om sneller af te vallen.


DE PLATTE BUIKGORDEL, ONZICHTBAAR ONDER ALLE KLEDING?

krijg onzichtbare minceur

Nu u weet hoe u een effectieve gordel kiest, laten we het hebben over het hoofdonderwerp. Zo draag je een buikwandcorrectie zodat deze volledig onzichtbaar is onder je kleding.

Hieronder staat een lijst met outfits waarbij je zou kunnen overwegen om een ​​korset met onzichtbare taille te dragen. We leggen uit welke gordel je moet kiezen en hoe je deze bij elke gordel onzichtbaar kunt houden. Laten we beginnen met een van de meest populaire outfits voor vrouwen!


1) ONDER EEN STRAKKE JURK

Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

De strakke jurk of de moeilijkste outfit om te dragen voor een vrouw met rondingen. Het brengt de uitstulpingen naar voren, maar we willen het aantrekken om ons aantrekkelijk te voelen... Wat je nodig hebt voor discretie is een klassiek taillecorset. Het is de perfecte keuze om onder een strakke jurk te dragen, omdat het erg dun is en niet afglijdt. Perfect om je afslankgeheim verborgen te houden.

2) ONDER DE BROEK

Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

Misschien wil je onder je favoriete broek pronken met een perfect afgerond achterwerk. Of om je dijen af ​​te slanken voor meer vrouwelijke, harmonieuze benen. Dan heb je een corrigerende short nodig, of een slipje , een string of een shorty, het is allemaal een kwestie van voorkeur. Een alternatieve en onzichtbare oplossing zou zijn om corrigerende panty's of leggings onder de broek te dragen.

3) ONDER EEN TROUWJURK

Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

Is dit jouw grote dag? Je gaat de trouwjurk aantrekken en je wilt de mooiste van allemaal zijn? In dit geval hangt uw keuze af van de jurk die u heeft gekozen. Over het algemeen is een trouwjurk strak aan de bovenkant en wijd uitlopend aan de onderkant. In dat geval is een corrigerend korset meer dan perfect om een ​​wespentaille te krijgen zonder de onderste ledematen te belasten. Alle taillecorsetten zijn in dit geval echter onzichtbaar, met uitzondering van de heupgordel , die bedoeld is om onder sportkleding te dragen. Dus verwen jezelf!

KIES ELKE KEER DE JUISTE PLATTE BUIKGIRDLE!

Na het lezen van dit artikel ben jij ook een expert geworden. U kunt nu een onzichtbare buikgordel kiezen en deze effectief dragen, ongeacht uw outfit. Hiervoor willen wij u feliciteren!

Stel je voor dat je rondloopt in je favoriete outfit en je mooi en slank voelt. De manier waarop mensen naar je kijken zal veranderen en je zult het voelen. Je fysieke onzekerheden zullen verdwijnen en je zult zien dat je meer zelfvertrouwen krijgt dan ooit tevoren. Het is echt magisch en je bent onderweg ernaartoe.

Maak de juiste keuze en onthoud alle belangrijke criteria die u zojuist hebt geleerd om uw platte buikgordel te kopen. En je kiest zeker de gordel die je een nog mooiere vrouw zal maken dan je al bent.


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Where should you buy your waist belt?
Waar moet je je heupgordel kopen?

april 14, 2022 3 minuten gelezen