Hoe draag je je corrigerende riem op de juiste manier?

april 14, 2022 5 minuten gelezen

How to properly wear your shaping belt ?

Heb je de beslissing genomen om een ​​platte buik te krijgen? En nu wil je weten hoe je een korset in de taille moet dragen ?

U moet weten dat dit een uitstekend initiatief is. De gordel is een revolutionair stuk lingerie ontworpen om de uitstulpingen en gebreken in uw lichaam te laten verdwijnen . De compressie die gepaard gaat met zweten is inderdaad een goede oplossing om overtollig vet weg te smelten!

Ik ben een expert op het gebied van afslanken en ik zal je alles vertellen wat je moet weten.

Het goed dragen van een taillecorset begint met het maken van de juiste keuze bij de aanschaf ervan. Dit omvat de maat, maar ook uw wensen. Inderdaad, als je een omhulde billen, een platte buik, dunne dijen wilt of snel wilt afvallen, is de keuze van de gordel niet hetzelfde.

Door dit korte artikel te lezen, leert u het volgende:
  • Hoe u de juiste gordel kiest volgens uw verwachtingen
  • Hoe een gordel effectief te dragen
  • Hoe lang moet je het volhouden

Ben je klaar om meer te leren? Laten we dan nu meteen gaan!


HOE DRAAG JE EEN GIRDLE OP DE JUISTE MANIER?

Dit is een vraag die interesse vereist, want als de gordel verkeerd wordt gedragen, zal deze veel minder effectief zijn voor uw gewichtsverlies. Er zijn verschillende zaken die belangrijk zijn om uw afslankdoelen te behalen, zoals de keuze van een geschikte gordel of de maat ervan. Daarnaast wil je misschien weten of het mogelijk is om het onder een strakke jurk te dragen ? En of een onzichtbare heupgordel echt mogelijk is? Ik zal al je vragen beantwoorden.

Femme qui porte une gaine sous une belle robe

WILT U EEN PLATTE BUIK, EEN GEVORMD BUM OF SLANKER DRAAIJES?

Allereerst moet je weten welk type gordel het beste bij je past. Om dit te doen, moet u uw doelstellingen nauwkeurig definiëren. Dus stel jezelf deze vraag: wat is het belangrijkste voor jou? Een platte buik krijgen? Je taille shapen? Een uitpuilende bil? Je dijen shapen?

Misschien heb je meer dan één van deze verlangens, misschien wel allemaal, als je een ambitieus type bent. Het is geen probleem, je hoeft alleen maar de ideale gordel te selecteren. En hier zijn de drie oplossingen die voor u beschikbaar zijn.


1) Het taillecorset om het hele lichaam opnieuw vorm te geven:


De klassieke damesgordel is de meest discrete lingerie omdat hij erg dun is. Het blijft onder alle omstandigheden onzichtbaar , ook onder strakke kleding. Alle taillecorsetten bevorderen een welgevormde billen, en ze benadrukken ook de platte buik terwijl ze kleine defecten onmiddellijk camoufleren. Als je dijen wilt verliezen, zijn de halflange modellen perfect geschikt. De gordel is daarom de beste keuze voor een perfect figuur van top tot teen.


2) Het corrigerend korset voor een gevormde taille:

Als je ervoor kiest om een ​​corrigerend korset te dragen, dan is dat om een ​​wespentaille te krijgen! Dit kleine wonder is inderdaad het perfecte accessoire om uw taille te versmallen . Over het algemeen gemaakt van latex, heeft het verschillende niveaus van clips om het naar wens aan te spannen. Het is ook discreet en camoufleert perfect de vetmassa van de buik.

3) De vormband voor sportvrouwen:

Ben jij het sportieve type? De shaping belt kan heel effectief zijn als je hem gebruikt tijdens je fitnesssessies. Dat komt omdat het gemaakt is van neopreen, een revolutionair materiaal dat de transpiratie enorm bevordert. Als u al uw inspanningen op de buikriem wilt concentreren, moet u de vormriem gebruiken.

KIES DE JUISTE MAAT

vrouw met pantalon trop petit

De keuze van de maat van uw gordel is erg belangrijk. Ik zie vaak dat vrouwen een maat M kiezen terwijl ze maat L zouden moeten hebben. De reden is simpel, sommige mensen denken dat ze door een kleinere maat te kiezen sneller kunnen afvallen. Dit is niet waar, en erger nog, een te strakke gordel kan de bloedcirculatie vertragen . Om nog maar te zwijgen van het feit dat als u te veel samengedrukt bent, de gordel helemaal niet comfortabel zal zijn.

Kies dus de maat die overeenkomt met uw afmetingen (er is een maattabel op elk van onze gordels). Zit je tussen twee maten in, neem dan de eerstvolgende maat groter. Als je eenmaal een paar centimeter bent afgevallen , houdt niets je tegen om een ​​kleinere maat te bestellen om verder af te vallen.

IS HET MOGELIJK EEN PLATTE BUIKBORD ONDER EEN JURK TE DRAGEN?

Natuurlijk is dat zo, en het is zelfs een echte aanrader. Het taillecorset is ontworpen om u snel te laten afvallen , maar ook om u te bevrijden van uw complexen.

Als je je heupgordel omdoet, verdwijnen je uitstulpingen , wordt je taille slanker en wordt je rug glad. Dus maak van de gelegenheid gebruik om een ​​mooie jurk aan te trekken, je weet wel, zo'n jurk die je al jaren niet meer hebt durven dragen!


HOE LANG MOET IK EEN GIRDLE DRAGEN?

femme qui considere l heure

Dit is een veel voorkomende vraag en wordt omgeven door allerlei mythen. Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk om te horen dat het dragen van een taillecorset 's nachts het gewichtsverlies versnelt. Nogmaals, dit is onjuist en niet relevant. De nacht is om te slapen en je moet je zo comfortabel mogelijk voelen om de volgende dag in topvorm te zijn!

Bovendien is het taillekorset nog effectiever als je het draagt ​​tijdens lichamelijke inspanning. Ik heb het niet per se over sport, maar over je dagelijkse bezigheden (wandelen, werken, etc). De ideale tijd voor snel gewichtsverlies is 8 tot 12 uur per dag . Je kunt het elke dag dragen en je moet het als ondergoed beschouwen.

U bent echter niet verplicht om de gordel te dragen. Voel je vrij om het op bepaalde dagen van de week niet te dragen als je daar geen zin in hebt. Maak je geen zorgen, zelfs als je het maar op 5 van de 7 dagen aanbrengt, krijg je nog steeds bevredigende resultaten .


TREK DE PERFECTE GIRDLE AAN EN BOUW UW LICHAAM!


We hebben samen alle belangrijke punten gezien om een ​​gordel goed te dragen . Nu weet je hoe je de juiste maat moet nemen en hoe je de perfecte heupriem kunt kiezen op basis van je dunheidswensen. U kunt beginnen met een klassieke damesgordel om uw algehele silhouet te verbeteren . En kies later voor een corrigerend korset om je taille te accentueren.

Vergeet vooral niet jezelf te verwennen. Het dragen van een taillecorset moet een plezier zijn, geen karwei. Kies dus degene die jou als vrouw echt bevalt.

Gefeliciteerd met alle kennis die je hebt opgedaan, nu ben je klaar om de beste keuze te maken voor het beste resultaat !

U hoeft alleen nog maar actie te ondernemen om die extra kilo's kwijt te raken . Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je hele leven zal veranderen, niet alleen je maag. Kies nu de gordel waar jij blij van wordt.


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen