Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?

Ben je net bevallen van een kind? Of sta je op het punt te bevallen en wil je weten wanneer je na de bevalling een gordel moet dragen?

De post-zwangerschapsgordel kan heel praktisch zijn om je lichaam te ontlasten , om nog maar te zwijgen van het feit dat het je kan helpen om snel weer een perfect figuur te krijgen. Het is echter niet noodzakelijkerwijs nuttig voor alle vrouwen. Het nut ervan zal afhangen van uw morfologie, uw gewichtstoename en vooral van uw gevoelens...

Ons team van experts zal nu al uw vragen beantwoorden om u over het onderwerp te informeren.

Na de bevalling zijn de buikspieren en het perineum zwak. Als je je zwaar voelt, kan het helpen om een ​​paar dagen na de bevalling een taillecorset te dragen.

In minder dan 5 minuten leer je hier alles:
  • Is de post-zwangerschapsgordel nuttig voor u?
  • Wanneer aandoen na de bevalling?
  • Hoe lang moet je het volhouden om snel af te vallen?
Als je alles wilt weten, laten we dan geen tijd verspillen en gaan!

MOET JE EEN GIRDLE DRAGEN NA DE BEVALLING?

apres acouchement vetement

Na de bevalling is je lichaam kwetsbaar omdat het zo hard heeft gewerkt om je baby te baren. Je huid is uitgerekt, je inwendige organen (blaas en baarmoeder) bewegen en buikvet heeft zich opgehoopt in de buik.

De postbevallingsgordel is handig en effectief als je snel een platte buik wilt krijgen. Maar niet alleen dat, deze nauwsluitende lingerie helpt ook om je houding te corrigeren en te verbeteren. Na een zwangerschap is het niet ongebruikelijk dat u zich zwaar voelt, wat normaal is aangezien u uw kind 9 maanden gedragen heeft. Het kan daarom lastig zijn om weer een zeker comfort in je houding terug te krijgen, gelukkig kan het taille corset je direct verlichting geven.

Vooral omdat tijdens de zwangerschap vocht zich ophoopt in het lichaam. Ze veroorzaken vaak zwelling van de benen, enkels, soms zelfs het hele lichaam, en het duurt meestal een maand of langer om ze kwijt te raken. De gordel veroorzaakt zweten en zweten helpt om ongewenste vloeistoffen te evacueren.

Over het algemeen helpt het taillecorset je om het hele regeneratieproces na de zwangerschap te versnellen. Het maakt je leven gemakkelijker en stelt je in staat om zo snel mogelijk een perfect figuur terug te krijgen. De enige voorwaarde is dat je na de bevalling de beste gordel kiest, dus degene die aan je verwachtingen voldoet!


WANNEER MOET IK EEN GIRDLE DRAGEN NA DE BEVALLING?

quand mettre une gaine grossesse

Er is geen specifieke tijd, maar over het algemeen wordt het taillekorset enkele weken na de bevalling gedragen. Je lichaam begint natuurlijk direct na de bevalling te herstellen. U kunt uw gordel daarom nog enige tijd na het verlaten van de kraamafdeling omdoen.

Als je het niet zo snel wilt aantrekken omdat je het te druk hebt met het verwennen van je baby, maak je dan geen zorgen . Het is perfect mogelijk om de gordel enkele weken na de geboorte te dragen . Neem de tijd, luister naar je lichaam en je emoties .

Veel nieuwe moeders willen weten hoe lang ze het taillekorset elke dag moeten dragen. Buiten de zwangerschap is het raadzaam om het tussen de 8 en 12 uur per dag te dragen. Je lichaam is echter moe en je bent misschien niet in de stemming om het zo lang vol te houden. In dit geval is een paar uur per dag meer dan voldoende ! Doe waar je zin in hebt en forceer jezelf op geen enkele manier.

NEEM JE POST-ZWANGERSCHAPSGIRDLE MET LIEFDE AAN!

vrouwelijke enceinte

Nu weet je of je wel of niet een gordel moet dragen na de bevalling. Je hebt ook geleerd waarom het nuttig is en welke voordelen het voor je lichaam heeft. Daarom willen we u feliciteren met het opdoen van al deze kennis door ons artikel te lezen. We hopen dat het nuttig voor je zal zijn om die extra kilo's kwijt te raken en je beter in je vel te voelen.

Nu vraag je je af hoe je jouw gordel uit al onze modellen kunt kiezen? U moet weten dat er geen taillekorset is dat speciaal is ontworpen voor een vrouw die net is bevallen. Het ideaal is om ondergoed te kiezen dat echt aan uw behoeften en wensen voldoet.

Het is eenvoudig, om uw billen opnieuw vorm te geven terwijl u een platte buik krijgt, kiest u een corrigerend slipje . Het zal zeer comfortabel zijn en het garandeert u totale discretie. Als je ook je dijen wilt afslanken, dan is een corrigerende short een variant van een slip en perfect voor jou. En tot slot, voor vrouwen die iets completers willen om het lichaam van top tot teen opnieuw vorm te geven, zult u niets beters vinden dan de vormende bodysuit of het taillevormende pak.

De sleutel is om de lingerie te krijgen die je wilt. Wanneer u uw keuze maakt, vergeet dan niet om uzelf te trakteren . Je hebt het tenslotte verdiend!


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen

Where should you buy your waist belt?
Waar moet je je heupgordel kopen?

april 14, 2022 3 minuten gelezen