Wat moet je dragen met een afslankriem?

april 11, 2022 2 minuten gelezen

What should you wear with a sliming belt ?

Kleding kiezen die je look compleet maakt, is een van de beste dingen die je kunt doen. Het is moeilijk om constant nieuwe voorkeuren te ontdekken als je niet weet waarom bepaalde outfits je geweldig staan. In werkelijkheid is het vrij eenvoudig: het gaat erom hoe je lichaam eruitziet.

In dit geval zal het dragen van een afslankende riem je figuur op natuurlijke wijze versterken, waardoor je er goed uitziet in elke outfit. Hier is een overzicht van afslankgordels en de soorten outfits waar ze bij passen.

NAADLOZE SCULPTINGGIRDLE TOT HALF DIJEN VOOR EEN JUMPSUIT

Vanwege de beperkte keuze aan onderkleding was het dragen van een bodyshaper onder een jumpsuit vroeger een slechte keuze. Na een paar jaar is de perfecte partner voor een jumpsuit eindelijk gearriveerd.

Het spant de buik terwijl het de dijen en het middenrif afslankt. Het verwijdert ook de uitstulpingen in de rug. Het beste deel van zijn stijl is dat hij er comfortabel uitziet onder je meest modieuze outfit.

EEN HOGE KWALITEIT SHORTY VOOR EEN GEBREIDE JURK

Gebreide jurken zijn tolerant ten opzichte van kleine gebreken, maar ze kunnen ook de aandacht vestigen op grote gebreken. In dit geval is de veiligste keuze om je beste gebreide jurk te dragen met nauwsluitende shorts. De vormgevende afslankende short tot halverwege de dij zal uw figuur gladmaken en verbeteren terwijl uw buik wordt ingetrokken. Dit strakke controlekledingstuk zal ook uw dijen behandelen.

NAADLOZE MIDDENSCHOENEN SCULPTING SLIPJE VOOR EEN POTLOODROK

Kim Kardashian weet het een en ander over het samenstellen van een geweldige outfit. Skims , haar nieuwe merk afslankondergoed dat op de juiste plekken trekt en strakker wordt. De middelhoge tailleverhogende slip is ideaal om onder een kokerrok te dragen om de indruk te wekken van een platte buik en een steviger achterwerk.

BODY SCULPTING VOOR EEN KAPJURK

Veel vrouwen wijzen halterjurken af ​​om dezelfde reden waarom ze een hekel hebben aan strapless stijlen: ze kunnen de juiste afslankende onderkleding niet vinden. Die dagen zijn voorbij, dat melden we graag!

U kunt zelfverzekerd pronken met uw gebeeldhouwde schouders, armen en rug in aantrekkelijke halterhalsontwerpen met de sculpting body shaper . Een diep decolleté, innovatieve ultra-lift beugelcups, verstelbare bandjes en ingebouwde baleinen voor buik- en onderrugverfijning karakteriseren deze ultraveelzijdige bodysuit.

Een bekende trend kan snel een trend worden die je niet leuk vindt als je niet het juiste afslankondergoed draagt. Kledinglijnen, beha's die in de rug graven en uitpuilende strings zijn slechts enkele voorbeelden van kleine problemen die u met de juiste afslankgordel kunt voorkomen.

U kunt een voorbeeld nemen van onze suggesties hierboven en de trendy stijl dragen die u wilt zonder bang te hoeven zijn voor de gebreken van uw lichaam.


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen