PLATTE BUM: HOE KRIJG JE EEN GROTE BUM

april 11, 2022 3 minuten gelezen

FLAT BUM: HOW TO GET A BIG BUM

HET VERSCHIL IN LICHAAMSVORM

Hoe is het mogelijk dat de ene vrouw een dikke kont heeft en de andere een platte?

Vrouwen met een zandloper- of peervorm hebben meestal een grotere billen zonder dat ze er iets voor hoeven te doen. Je billen zijn een van de plaatsen waar je lichaam snel vet opslaat , wat resulteert in een dikkere, vollere kont.

Als je een appelvorm of een recht figuur hebt, slaat je lichaam op andere plaatsen vet op . Het is dan logisch dat je een plattere kont hebt. Gelukkig betekent dit niet dat je er niets aan kunt doen.

Je achterwerk bestaat uit spieren en vet. Als je ondergewicht hebt, dus als je een BMI hebt van minder dan 18,5, zal het moeilijk voor je zijn om een ​​ronder achterwerk te krijgen.

Je hebt misschien geen probleem met het uiterlijk van je billen, maar je vindt het misschien moeilijk om lange tijd te zitten, vooral in harde stoelen. Lees verder, er zijn veel oplossingen voor dit probleem.

Mooie billen met corrigerend ondergoed

De beste manier om je billen te accentueren is door nauwsluitende kleding te dragen. Elke vrouw kan zich zelfverzekerd voelen met corrigerend ondergoed. Je kunt je rondingen accentueren en je vrouwelijke vorm benadrukken. Laat je mooie billen nog meer opvallen met corrigerend ondergoed. Wil jij ook genieten van een mooie billen met een vollere uitstraling? Met push-upkledingstukken zoals de push-upslipjes uit onze winkel kun je je billen op natuurlijke wijze accentueren en alle kleding die je leuk vindt met vertrouwen dragen.

Als je billen plat zijn, kun je push-up kleding gebruiken om het voller te laten lijken. Dit betekent dat u niet hoeft te trainen of een dure operatie moet ondergaan. Een goede push-upbroek geeft je billen een natuurlijke welving. Je zult zien dat je een uitpuilende billen hebt als je je billen optilt. Er zijn verschillende manieren om van je platte billen een mooie ronde te maken . Je kunt kiezen voor slips of shorts zonder vulling die je billen iets optillen en er voller uit laten zien. Wil je echter een blijvend resultaat bereiken, kies dan voor een slip of short met vulling . Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

SLIP OF SHORTS ZONDER VULLING


Corrigerende shorts met een uitgesneden look als een short met hoge taille die je billen zal liften. Hierdoor ziet je achterwerk er wat strakker uit. Het voordeel van deze shorts is dat ze ook de buik plat maken.

De strong hold shorts zijn super comfortabele shorts die je een fantastisch resultaat geven. Het zachte materiaal vormt je buik, heupen en billen mooi en geeft ze ook een beetje verlichting. Ideaal als je een peervormig figuur hebt.

PUSH-UP SLIP OF SHORTS MET VULLING


Push-up slipjes zijn het best bewaarde geheim om de billen van je dromen te krijgen! De (uitneembare) padding in de short geeft je direct na het dragen een geweldig resultaat en geeft je het mooie, ronde achterwerk dat je altijd al wilde hebben! De zachte broek is zeer comfortabel om te dragen en heeft zakken aan de achterkant voor uitneembare pads die niet kunnen bewegen. Zo heb je in een mum van tijd een mooi achterwerk.

Wil je een volle kont en een platte buik zonder te sporten?


Deze corrigerende short met vulling zal je in een mum van tijd mooie rondingen geven ;-)

Kies dan voor de Shaping Padded Short. De gewatteerde shorts zijn een must-have voor degenen onder u met een platte billen en een buik. De uitneembare vulling zorgt voor een directe billenlift met een natuurlijke lift en transformeert je platte billen in een vollere. Het corrigeert onmiddellijk je buik en de benen zijn glad. Het voordeel is dat deze short ook gedragen kan worden zonder de padding zoals traditionele vormshorts.

Wees ondanks een plattere billen trots op je figuur . Je kunt je platte billen verbeteren door lid te worden van een sportschool en te beginnen met trainen . Eet genoeg eiwitten om spieren op te bouwen in je billen en shop slim! Of kies shapewear die de natuurlijke rondingen van je lichaam accentueert.

Heb je last van cellulitis? Ook daar hebben we oplossingen voor, daarover lees je in onze blogs.


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen