Hoe kies je de maat van je taille cincher?

april 12, 2022 3 minuten gelezen

How to select the size of your waist cincher ?

Ben je vastbesloten om blijvend af te vallen? Tegelijkertijd wil je de schoonheid van je rondingen direct benadrukken, nietwaar?

U hoeft nog maar één stap te zetten: uw gordel kopen! Maar voordat u deze stap zet, moet u absoluut weten welke maat u moet hebben voor een taille-cincher .

Je hebt volkomen gelijk dat je jezelf deze vraag stelt, want er zijn veel vooroordelen over het kiezen van de juiste maat voor een gordel. Sommige mensen zeggen dat het beter is om een ​​maat kleiner te nemen dan je gebruikelijke maat om de effectiviteit te maximaliseren... Wat is echt het geval? Hoe kies je de juiste maat?

De experts van Body Shaper beantwoorden nu al je vragen!

Om precies te weten welke maat je moet nemen voor een gordel, moet je je taille opmeten met een meetlint. Sommige gordels vereisen ook heupmetingen. Raadpleeg altijd de maattabel voor de lingerie van uw keuze.

In deze eenvoudige en effectieve gids leert u:

  • Hoe kies je de juiste maat
  • Welke valstrikken je moet vermijden bij het kiezen van je maat

We gaan je nu precies vertellen hoe je de perfecte maat kiest. Wil je meer weten over het kopen van een waist cincher dan kan dat met onze koopgids.

We gaan je nu precies vertellen hoe je de perfecte maat kiest. Wil je meer weten over het kopen van een gordel, dan kan dat met onze koopgids.


HOE DE MAAT VAN EEN TAILLERIEM KIEZEN?

We hebben net samen gezien dat je voor het kiezen van de maat van je gordel een meetlint nodig hebt. Als je er geen hebt, kan een klassiek meetlint uitkomst bieden, omdat dit metingen zijn die niet moeilijk te nemen zijn.


HOE DE TAILLE TE METEN:

meet de tailleomtrek

Dit is een bijzonder eenvoudige meting om uit te voeren. Doe het meetlint om je middel (net boven de navel), precies zoals op de foto hierboven.

Neem dan de exacte maat op en ga naar de maattabel van de gordel die je wilt kopen. Neem de bijbehorende maat, zit je tussen twee maten in, neem dan de grotere maat.

Voorbeeld: Je maten vallen precies tussen maat L en maat XL, kies maat XL.

HOE DE HEUPOMTREK TE METEN:

maat tour de hanche

Voor de heupmeting is het precies dezelfde procedure. Het verschil is dat je het meetlint lager moet plaatsen dan je navel, net boven je billen. Gefeliciteerd, je kent je exacte maten en je hoeft alleen maar de maattabel te raadplegen om de high-waisted waist cincher van je dromen te kopen.


TWEE FOUTEN DIE JE MOET VERMIJDEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN MAAT

Welnu, nu zullen we samen de meest voorkomende fout zien bij het kiezen van de maat van een taillekorset . Het komt relatief vaak voor vanwege de vele vooropgezette ideeën. Hier is het:

EEN MAAT KIEZEN DIE KLEINER IS DAN JE GEWOONLIJKE MAAT

Er is een mythe die zegt dat als je een maat kleiner neemt dan je gebruikelijke maat, de tailleband effectiever zal zijn.

Dit is volkomen onjuist. Onze vormgordels zijn ontworpen om perfect te passen bij de afmetingen op de grafieken. Door een kleinere maat te nemen val je niet sneller af, dat is zeker.

Het risico bestaat dat het dragen van een te strak corrigerend korset de bloedsomloop vertraagt. Een goede gordel is hier absoluut niet voor bedoeld, integendeel, je moet je er goed bij voelen. Het moet voor jou aanvoelen als je huid .


KRIJG DE PERFECTE MAAT

Met deze kleine handleiding bent u nu klaar om uw gordel te bestellen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het kiezen van de verkeerde maat dankzij onze nauwkeurige maattabel.

Vergeet niet dat een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging een grote bijdrage zullen leveren aan het afvallen. Het geheim is om te genieten van afvallen, en de slankmakende taille-cincher is gemaakt om u te helpen!


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen