Beste heupriem na de bevalling

april 12, 2022 3 minuten gelezen

Best post-partum waist belt

Een paar dagen nadat een vrouw net is bevallen, komen er verschillende vragen bij me op. "Zal ik terug gaan naar hoe ik vroeger was?", "Zal ik snel mijn buik verliezen?"

Niets is normaler, het lichaam verandert tijdens een zwangerschap en je wilt weer terug naar het figuur van vroeger. Dus je vraagt ​​je af of een tailleband je kan helpen om sneller weer een platte buik te krijgen?

Het antwoord is ja, en daarom hebben we dit artikel gemaakt. We zullen je vertellen wat de beste gordel is na de bevalling en hoe je deze kunt kiezen op basis van je behoeften.

Als je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, is dat goed, want we beginnen nu!

WAAROM EN WANNEER EEN gordel te dragen na de bevalling?

Pourquoi porter wint après-accouchement

De redenen voor het dragen van een body shaper waist korset na de bevalling kunnen talrijk en gevarieerd zijn. U moet echter geduld hebben voordat u uw postpartumgordel koopt.

Het beste is om je lichaam op een natuurlijke manier zijn werk te laten doen . Meteen na de bevalling valt alles geleidelijk weer op zijn plaats en zorgt je verloskundige ervoor dat alles goed verloopt.

Dan kun je ongeveer 3 maanden na de uitgerekende datum overwegen om een ​​gordel te dragen om sneller af te vallen. Maar de voordelen van een gordel na de zwangerschap zijn niet beperkt tot sneller gewichtsverlies.

In feite zal het je houding verbeteren door je rug en buik te ondersteunen. Hierdoor voel je je lichter en lekkerder in je lijf. Dit zal je enorm motiveren om het te blijven dragen en de voordelen te verzamelen die een heupgordel je biedt.


IS HET MOGELIJK EEN TAILLE CINCHER TE DRAGEN NA EEN KEIZER?

Een platte buik krijgen na een keizersnede is iets complexer .

Het dragen van een gordel kan het genezingsproces in de onderbuik verstoren. Vraag daarom altijd advies aan uw arts of verloskundige voordat u overweegt een gordel te dragen.

Over het algemeen is het raadzaam om minimaal 5 tot 6 maanden na de operatiedatum te wachten met het omdoen van een gordel.


WAT IS DE BESTE GIRDLE NA DE BEZORGING?

Femme se demande quelle est la meilleure gaine post grossesse

Er is geen perfecte taille-cincher om te dragen na de bevalling als het je doel is om snel af te vallen. In dit geval kunt u elke klassieke gordel uit een speciaalzaak kiezen.

U kunt uw zoekopdracht verfijnen op basis van uw afslankwensen. Sommige gordels vormen zowel de dijen als de buik. Anderen richten zich alleen op je taille en als je iets wilt dat het lichaam van top tot teen comprimeert , is een combinatie perfect.

Aan de andere kant, als je je wilt concentreren op houding en ondersteuning om je beter in je vel te voelen, dan is de post-zwangerschapsgordel de perfecte keuze.

Het is ontworpen in 3 delen om een ​​snelle en effectieve verbetering te garanderen.


KOOP DE PERFECTE GIRDLE NADAT JE BEEFT GEBONDEN

Nu weet je precies wanneer je een shaping belt kunt dragen na de bevalling, maar ook hoe je deze moet kiezen!

Vergeet niet dat het belangrijkste is om een ​​gordel te kiezen die je leuk vindt. Het is erg belangrijk dat je het met plezier draagt.

In geen geval mag uw post-zwangerschapsgordel een beperking zijn, integendeel. Het is een comfortabel vormgevend accessoire dat zeer aangenaam is om elke dag te dragen.

Dus verwen jezelf zoveel mogelijk!


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen