Heupriem: effectief om af te vallen?

april 12, 2022 5 minuten gelezen

Waist belt: effective to loose weight ?

Wil je van die extra kilo's af? Wil je afvallen en buikvet smelten met behulp van een zweetband ?

Dit is een uitstekend initiatief van uw kant. Een dikke buik wordt immers vaak in verband gebracht met verschillende gezondheidsproblemen en een laag zelfbeeld. Daarom moet je zo snel mogelijk handelen om een ​​platte buik te krijgen!

Je krijgt niet alleen je zelfvertrouwen terug, maar verhoogt ook je energieniveau. Er is echter één belangrijke vraag die u zich moet stellen voordat u begint...

Is de zweetband echt effectief bij het verbranden van vet?

Wij zijn experts in afslanken en we vertellen je er alles over in dit artikel.

De heupgordel is effectief om gewicht te verliezen , mits correct gebruikt. Het is noodzakelijk om het te dragen terwijl u lichamelijk actief blijft om de beste resultaten te verkrijgen. Het zal op natuurlijke wijze werken om vet te smelten met behulp van het zwetende effect.

Hier is alles wat u moet weten:

  • Hoe kies je je zweetband?
  • Hoe gebruik je het effectief?
  • Hoe lang moet je het dragen om resultaat te krijgen?
  • Ik hoop dat je enthousiast bent, want we beginnen nu!


      WAAR IS DE ZWEETRIEM ECHT VOOR?

      A quoi sert ceinture de sudation

      Het is niet altijd gemakkelijk om te begrijpen waar een zweetband echt voor is. Sommige mensen zeggen dat het wordt gebruikt om buikvet te verbranden, anderen denken dat het nuttig is om uitstulpingen en kleine lichamelijke gebreken te verbergen...

      Ten eerste is het geen wonderaccessoire dat al je overgewicht binnen een paar dagen zal doen verdwijnen. In tegenstelling tot de high-waisted waist cincher is het ook niet optimaal om je gebreken te verbergen door je silhouet samen te drukken.

      De waarheid is dat de zweetband dient om gewichtsverlies te versnellen .

      In feite bevordert het het zweeteffect om je lichaam te laten zweten. Dit zal resulteren in de afvoer van gifstoffen uit het buikvet door middel van zweet.

      De zweetband is daarom ideaal om in korte tijd het beste resultaat te behalen. Het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent, het zal je helpen om je heupen en taille slanker te maken en je buikomvang te verminderen.


      HOE GEBRUIK JE EEN ZWEETRIEM?

      <img src="https://cdn.shopify.com/s/files/1/0478/1519/6840/files/Comment_utiliser_une_ceinture_amincissante.jpg?v=1606383244" alt="Femme qui comprend comment utiliser un ceinture amincissante" / >

      Het goede nieuws is dat het gebruik van een corrigerend korset eenvoudig en gemakkelijk is!

      Maar eerst moet je weten hoe je een zweetband moet dragen.

      Zorg ervoor dat u het correct op uw buik aanbrengt. Je tailleband met hoge compressie mag niet te hoog en niet te laag zijn. Om dit te doen, controleert u eenvoudig of het ver onder de navel reikt voor de billen en net onder de borst voor de bovenkant. Je moet licht samengedrukt zijn, zonder enig ongemak te voelen wanneer je het draagt.

      Er zijn twee mogelijkheden om het te gebruiken. De eerste is als je wilt sporten om af te vallen .

      Draag het in dit geval van het begin tot het einde van je training , het zal de effectiviteit van je training aanzienlijk verbeteren. Het maakt niet uit of je een fitness-, yoga- of hardloopliefhebber bent, de shaping belt helpt je veel sneller af te vallen .

      Het tweede gebruik is om het de hele dag door te dragen. Dit kan op één voorwaarde: u moet actief blijven. Het heeft absoluut geen zin om je zweetband te dragen als je tv kijkt of in een bureaustoel zit.

      Aan de andere kant, als u onderweg bent (wandelen, werken...), zal de zweetband zich natuurlijk gedragen en u laten zweten. Het is dus mogelijk om gewicht te verliezen, zelfs zonder uren in de sportschool door te brengen .

      HOE KIES JE DE BESTE ZWEETRIEM?

      Choisir meilleure ceinture de sudation

      Inmiddels weet je dat de zweetband effectief is om af te vallen . Maar we hebben het nog niet gehad over de criteria om er een te selecteren.

      Ze moeten inderdaad van specifieke materialen zijn gemaakt om een ​​goede efficiëntie te garanderen. En de beste zweetbanden zijn gemaakt van neopreen.

      Neopreen is een textiel dat de lichaamstemperatuur op een ongelooflijk effectieve manier verhoogt . Dit resulteert in hevig zweten (sauna-effect) en dus gewichtsverlies.

      Bovendien garandeert dit materiaal een uitstekende sterkte en duurzaamheid van uw riem. De eerste maanden is er geen risico op beschadiging van de riem, wat vaak het geval is bij low-end modellen.

      Kies daarom voor een neopreen zweetband om je rondingen zeker terug te krijgen.


      HOE DRAAG IK 'S NACHTS EEN ZWEETRIEM?

      Ceinture de sudation la nuit

      Veel van onze lezers vragen ons of het raadzaam is om 's nachts een zweetband te dragen.

      Het antwoord is nee . Ondanks alle slechte informatie die je op het internet kunt vinden, belooft het je resultaten door te slapen... Het werkt niet . Want om af te vallen met een body shaper riem , moet je lichamelijk actief zijn.

      Paradoxaal genoeg is de nacht erg belangrijk voor gewichtsverlies. Als je slaapt, herstelt je stofwisseling zich en krijg je energie zodat je de volgende dag in topvorm kunt zijn.

      Als je niet genoeg slaapt, kan het zijn dat je onder stress staat. En stress bevordert gewichtstoename...

      Draag uw tailleband dus niet 's nachts, omdat dit uw slaap kan verstoren door uw bloedsomloop te vertragen. Zorg er in plaats daarvan voor dat u uw slaap verbetert door gezonde gewoontes toe te passen.

      HOE LANG MOET IK EEN ZWEETRIEM DRAGEN?

      Zoals we hierboven hebben gezien, hangt de tijdsduur dat u shapewear voor korsetten kunt gebruiken af ​​van hoe u het gebruikt.

      Als je het vaak wilt dragen tijdens je dagelijkse fysieke activiteiten, kun je het 6 tot 10 uur per dag aanhouden.

      Ben je echter een atletisch type en wil je hem niet de hele dag dragen, draag hem dan alleen tijdens het sporten. 30 tot 90 minuten zijn meer dan genoeg om je buikspieren vorm te geven.

      WAAR KOOP JE EEN ZWEETRIEM?

      Het is altijd beter om bij een speciaalzaak te kopen dan bij een gewone detailhandelaar.

      Kleinere winkels bieden meestal zweetbanden van hoge kwaliteit te koop aan en de prijs-kwaliteitverhouding is niet noodzakelijkerwijs hoger. Controleer voordat je koopt of de verkoper je de mogelijkheid biedt om je pakket gemakkelijk te retourneren. Dit is erg handig als de maat die je hebt gekozen niet perfect past.

      Bij Body Shaper zijn alle afslankriemen gemaakt van hoogwaardig neopreen. En je kunt het zonder zorgen terugsturen als je niet helemaal tevreden bent.

      Heupriem: effectief om af te vallen?

      BEGIN ZO SNEL MOGELIJK MET AFSLANKEN!

      Nu ken je alle kleine geheimen van de zweetband. Je weet heel goed hoe en wanneer je het moet dragen om snel en duurzaam af te vallen.

      Vergeet niet een kwaliteitsmodel te kiezen door te verwijzen naar de criteria die we u in dit artikel hebben onthuld. En je moet weten dat er alternatief ondergoed en accessoires zijn voor de zweetband.

      U kunt bijvoorbeeld overwegen om een ​​bodysuit, een korset met hoge taille of een corrigerende riem te kopen om uw afslanking te perfectioneren.

      Ze hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken, maar ze hebben allemaal één einddoel: jou een perfect figuur geven!

      Vergeet ten slotte niet om gezond en uitgebalanceerd te eten. Hierdoor kunt u nog sneller afvallen, maar ook uw gezondheid en de uitstraling van uw huid verbeteren.

      We zijn wat we eten en dit is ongetwijfeld het eerste wat je moet doen om je rondingen te elimineren en je eindelijk beter te voelen over jezelf.

      Door al onze tips en trucs toe te passen, ziet u uw eerste resultaten in minder dan 2 weken. Dit is een goede reden om vandaag te beginnen!


      laat een reactie achter

      Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


      Ook in Lichaamsvorm

      Magic Tool For Postpartum Healing
      The Magic of Recovery Waist Belts

      mei 31, 2023 2 minuten gelezen

      When should you wear a waist belt after giving birth ?
      Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

      april 19, 2022 4 minuten gelezen

      Waist cincher: is it really invisible?
      Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

      april 14, 2022 5 minuten gelezen