Hoe verberg je je buik zonder afslankgordel?

april 11, 2022 6 minuten gelezen

How to hide your belly without a slimming belt ?

Merk je al een tijdje een lichte toename van de omvang van je buik ? Beter nog, je hebt altijd al een dikke buik gehad en het wordt een complex? Geen paniek, want dit is een vrij algemeen feit dat te wijten kan zijn aan verschillende factoren. We denken dan vooral aan stress, slapeloosheid, gebrek aan sportactiviteit en slechte eetgewoonten. In ieder geval is het hebben van buikvet niet altijd prettig, zeker niet als je graag pronkt. Als het mogelijk is om dit kleine defect te camoufleren door gordels te gebruiken, moet u weten dat er ook andere alternatieven zijn die vrij overtuigend zijn. Als je het beu bent om een ​​afslankgordel te dragen, laat dit artikel je zien hoe je je rondingen kunt verbergen.

WELKE KLEDING OM JE BUIK TE VERBERGEN?

De beste manier om je buik zonder gordel te camoufleren , is door terug te vallen op kleding die je in een ander daglicht stelt.

De beste resultaten worden hiervoor bereikt door te letten op het type kleding dat u voortaan dient te dragen. Met andere woorden, het is tijd om je garderobe te vernieuwen. Voordat u echter een keuze maakt, is het noodzakelijk om na te denken over de voor de hand liggende criteria, zoals de textuur en kleur van uw nieuwe kleding.

KLEDINGSTEXTUUR: DE EERSTE STAP NAAR EEN SUCCESVOLLE OPTISCHE ILLUSIE

Omdat het doel is om een ​​onzichtbare buik onder de kleding te krijgen, moet je bepaalde materialen verkiezen boven andere. Daarom is het tijd om afscheid te nemen van texturen zoals fluweel, wol of lycra.

Beter nog, vermijd absoluut rekbare outfits, dwz die gemaakt van een elastische stof. Inderdaad, net als synthetische stoffen, hebben ze de neiging gemakkelijk te plakken en de extra kilo's op de buik bloot te leggen.

Als je vervolgens wilt investeren in lingerie of kleding om jezelf opnieuw vorm te geven , overweeg dan de volgende texturen:

  • Katoen
  • Zijde
  • Linnen

Dit zijn de beste combinaties om een ​​slankere taille te krijgen als je je kleedt.

KLEUR VAN HET KLEDINGSTUK: HET ANDERE ASPECT DAT NIET MOET WORDEN VERGETEN

Naast de materiaalkeuze is het ook essentieel om kleding te dragen die bij specifieke kleuren past. Het heeft natuurlijk geen zin om een ​​zijden outfit te dragen als de kleur bijzonder glanzend of satijnachtig is.

Wanneer u besluit de buikriem te vermijden, is de beste manier om u te kleden, alles wat glimmend is te vermijden. In feite zijn dit kleuren die de verschillende reliëfs van het lichaam benadrukken, inclusief die van de buik .

Voor meer discretie is het sterk aan te raden om te kiezen voor donkere kleuren. Zwart, grijs, bruin of marineblauw zijn bijvoorbeeld voldoende als je van jurken houdt.

Aan de andere kant, wees voorzichtig met kleding met patronen, vooral als ze op de buik zijn gericht. Anders kunt u patronen kiezen die de envelop die u wilt kopen in de lengte aankleden.

WELKE TOPS KIES JE OM JE BUIK TE VERBERGEN?

Door op specifieke kleding te wedden, verlies je natuurlijk geen buikgewicht . Het doel hier is om een ​​illusie naar anderen te sturen en je rondingen zoveel mogelijk uit te wissen . Hiervoor is de keuze van tops cruciaal, omdat het het eerste kledingstuk is dat de illusie zal creëren.

Over het algemeen kunnen tops bestaan ​​uit mouwloze kleding, T-shirts, jurken, enz.

KIES VOOR VLOEIBARE TOPS

Zeer vrouwelijke, vloeiende tops worden gekenmerkt door een stof die zowel licht als zacht is. Het is verreweg de beste kleding om een ​​dikke buik te camoufleren . Ze hebben inderdaad de bijzonderheid om het hele lichaam te vormen, behalve de buik. Bovendien kun je ze overal dragen, want vloeiende topjes beperken je bewegingen niet.

KIES VOOR LANGE TOPS

Een lange top, zoals een tuniek, zal dankzij zijn maat beter je heupen laten uitkomen. Zo worden je rondingen beter bedekt en trekken ze niet de aandacht.

EN NAUWKEURIGER?

Om precies te zijn, jurken zijn het ultieme voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze een lelijke vorm rond de buik hebben. Hier is voor u een combinatie van enkele modellen om te adopteren:

  • De gedrapeerde jurken : ze komen alleen overeen met vrouwen met een kleine buikuitstulping . Eenmaal gedragen, kunnen deze jurken met plooien ter hoogte van de buik dit kleine detail gemakkelijk verbergen.
  • Peplum-jurken : nog steeds bekend als baskische jurken, dit type top zal aan je verwachtingen voldoen als je een kleine maar dikke buik hebt. Denk eraan om te kiezen voor een basque die rond de taille begint.
  • Jurken die strak zitten aan de onderkant : dit is een model dat los zit aan de buik en iets strakker aan de onderkant, op de heup of onderbuik. Het wordt aanbevolen om een ​​dikke buik te verbergen, vooral als je een brede of medium heup hebt.
  • Empire-jurken : dit is een klassieker waar je niet omheen kunt. Afhankelijk van het ontwerp is een Empire-jurk ideaal als je een ronde buik wilt verbergen zonder gordel of een afslankend korset . Het is duidelijk dat het een slanke pasvorm heeft die strakker wordt bij de buste , maar wijd uitloopt aan de onderkant. Zijn rol is om uw borstkas te versterken ten koste van buikvet .

Aan de andere kant, als je niet verliefd bent op dit model, kun je altijd vertrouwen op laag uitgesneden of vloeiende tops zonder taille. Ze spelen dezelfde rol en bieden meer vrijheid.

WELKE KOUSEN KIEZEN OM JE BUIK TE VERBERGEN?

Het spreekt voor zich dat u geen genoegen kunt nemen met een kledingstuk dat alleen het bovenlichaam bedekt. Om een ​​uniform silhouet te hebben, moet ook rekening worden gehouden met het zitvlak. Of het nu gaat om een ​​broek, legging of jeans, de criteria voor het kiezen zijn hetzelfde: kies de juiste maat .

KIES EEN HOGE TAILLE OF MIDDELHOGE TAILLE

Om het buikvet beter te bedekken, moet je broek of spijkerbroek een hoge taille hebben. Dit bevordert in feite zowel het comfort als uw zelfvertrouwen. Niet alle modellen met hoge taille zijn echter geschikt. Vermijd XXL-modellen, omdat ze de slechtste manier zijn om een ​​opgeblazen buik te verbergen.

Aan de andere kant moet een persoon met een dikke buik wedden op een kous die is ontworpen met ten minste 3% elastaan . Dit is een materiaal dat je jeans waterdicht maakt, waardoor je de sluiting beter kunt aanpassen aan je maat.

Aarzel ook niet om de hoogte van het kledingstuk te controleren. Over het algemeen hebben broekjes met een zeer hoge taille de neiging om de buik strakker te maken als je zit. In het ergste geval kunt u een ademhalingsprobleem krijgen. Aan de andere kant zal een halfhoge kous de buik verbergen als een tailleband zonder je ademhaling af te snijden. En als je een kous voor in huis wilt, dan is een slip met hoge taille voldoende.


KIES EEN ENKELLENGTE KOUS


Bij het kiezen van de juiste maat voor uw kous hoort ook het kiezen van de lengte. Om tijdens het lopen de indruk te wekken een slanke taille te hebben, is het raadzaam om te investeren in een broek, jeans of legging die eindigt bij de enkel. Deze aanbeveling houdt echter geen kousen in die te lang zijn. Je moet de tijd nemen om verschillende lengtes uit te proberen, want te lange spijkerbroeken geven een afgeronde look en dat is niet jouw doel.

WELKE ACCESSOIRES OM JE BUIK TE CAMOUFLEREN?


Heb je het gevoel dat de vorige tips nog steeds niet genoeg zijn om je figuur af te slanken? Heb je meer nodig om je rondingen beter te verbergen, waar je ook gaat? Dit is mogelijk met extra accessoires. Naast kleding kan het strategisch gebruiken van een paar verfraaiingen je helpen. Hier is een niet-uitputtende lijst:

  • Juwelen : een mooie halsketting of sprankelende oorbellen zijn uitstekende accessoires om je outfit te verfraaien. Op deze manier vestig je meer aandacht op de schoonheid van je gezicht. Mensen zullen niet direct aan je buik denken.
  • Een sjaal of omslagdoek : met een teaser-sjaal kunt u gemakkelijk het centrale deel van uw lichaam bedekken en de externe aandacht ergens anders op richten. Voor extra effectiviteit kun je overwegen om je sjaal zo te knopen dat hij op je schouders of borst rust.
  • Een open jasje of vest : wanneer ondersteund door een vloeiende top, creëert dit type stuk een echte illusie. Het accentueert het idee van een platte buik en verlengt op zijn beurt je figuur.
  • Een brede riem : het lijkt misschien contraproductief, maar het effect van brede riemen onder de buste is opmerkelijk. In feite smelt het accessoire op de buik om de troef van je borst te presenteren.
  • Een handtas of boekentas : Handtassen zijn je vrienden als je je rondingen zonder gordel wilt verbergen. Kies hiervoor een tas met een lange riem: deze zorgt voor een ver zicht ter hoogte van de ogen dat niet meer stopt bij uw kleine uitstulpingen.

Al met al lijkt het makkelijker om je bolle buik te verbergen met een op maat gemaakte dresscode dan met een simpele gordel. Het belangrijkste is dat je je goed voelt over jezelf en een look kiest waar je boven alles van houdt. Als je net uit een zwangerschap komt, raden we je aan ons artikel te lezen: Gordel dragen na zwangerschap.


laat een reactie achter

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.


Ook in Lichaamsvorm

Magic Tool For Postpartum Healing
The Magic of Recovery Waist Belts

mei 31, 2023 2 minuten gelezen

When should you wear a waist belt after giving birth ?
Wanneer draag je een heupgordel na de bevalling?

april 19, 2022 4 minuten gelezen

Waist cincher: is it really invisible?
Waist cincher: is het echt onzichtbaar?

april 14, 2022 5 minuten gelezen